Vi har af flere omgange benyttet os af Fluffy Films, primært i forbindelse med vores store events. Med Fluffy Films får vi altid en høj fleksibilitet, og et engagement som ikke er til at tage fejl af. Derudover er kvaliteten af arbejdet altid høj. Af samme årsag sendte vi for nylig Fluffy Films afsted til Taiwan, for at dække en international eSport turnering med dansk deltagelse. Resultatet var over al forventning, og vi oplevede under hele forløbet en stor dedikation, hvilket var en sand fornøjelse! 
- Emil Pedersen, Brand Activation Manager, YouSee 

I forbindelse med lancering af et nyt butiks koncept, valgte vi at hyre Rasmus til at tage nogle billeder samt producere et par film til vores danske Social Media konti. Rasmus has været tilknyttet som fast fotograf på vores FIFA Tour, så vi kendte til hans arbejde og stil forinden. 

Resultatet endte med at blive så godt, at vi efter kort tid også valgte at bruge det i vores andre nordiske kanaler samt brugte en del af materialet til en national TV kampagne på dansk TV. Det flotte resultat er også derfor vi allerede nu har booket ham på ny, til at producere endnu mere materiale for os. 

Rasmus leverede alt som aftalt, til trods for nogle umenneskelige korte og stramme deadlines. Da vi efterfølgende skulle bruge nogle andre versioner af den film vi havde bestilt, blev det også klaret på meget kort tid og med lige så høj kvalitet!

Fra Elkjøp Nordic og Elgiganten Danmark kan vi kun anbefale Rasmus – hans arbejde, effektivitet og ikke mindst kreativitet er der ikke en finger at sætte på.

Roger Rasmussen

Nordic Product & Event Manager Gaming

Elkjøp Nordic AS | Dixons Carphone group